Taalkeuze: Nederlands | English | Deutsch

San Fernando

Tarifa

Málaga

Alpujarras

Sevilla

Granada

Cádiz

Jerez

Almuñecar

 
Tarifa

Wil je de áller leukste flamenco vakantie?

Dan reis jij deze zomer naar Tarifa!
Voor een inspirerende flamencoweek waarin je flamenco lééft, niet alleen door dans, maar ook door gitaar-, zang-, cajón- palmaslessen én andere workshops. In een prachtige omgeving in Zuid-Spanje, vorm jij samen met de docenten en andere deelnemers een flamencofamilie voor een week, 7 dagen van samenwerken, leren, dansen, zingen, en ritme.
Juist door alle disciplines een keer zelf te ervaren snap je flamenco beter!
Je leert flamenco kennen!

Elke avond genieten van liveshows, jamsessies en bulerías por fiësta om in praktijk te brengen wat je hebt geleerd ...
Ontmoetingen, nieuwe vriendschappen, grenzen verleggen, jezelf verrassen!

Heb je kinderen? Neem ze dan mee! Er is een apart programma voor kinderen van dinsdag tot zaterdag. Drie uur in de ochtend en 2 uur in de middag. Er wordt gespeeld, gedanst, het strand wordt bezocht evenals de bergen waar je veel leuke dingen kunt doen en kunt maken.

Door de bijzondere ligging van Tarifa en de altijd aanwezige wind is Tarifa uitgegroeid tot een uniek surfgebied. Na je flamenco dag kun je genieten van het beste aanbod in watersport: kitesurfen, windsurfen, paddleboarden, kajakken, maar ook wandelen, de bergen zijn dicht bij, met een prachtig natuurpark!

De cursussen worden gegeven in het centrum van Tarifa. Accommodatie is te boeken via deze website of geef in je informatieaanvraag aan welke accommodatie je wilt. Onderaan deze pagina meer info over de lessen en de docenten.

Peperkt aantal plaatsen!