Taalkeuze: Nederlands | English | Deutsch

San Fernando

Tarifa

Málaga

Alpujarras

Sevilla

Granada

Cádiz

Jerez

Almuñecar

 
Cadiz

Parador de Cádiz

Het is een hotel welke behoort tot de beroemde Paradores hotels die je over heel Spanje vindt. Dit hotel is echter toch wel een uitzondering op de regel, zijn de Parador hotels normaalgesproken gevestigd in historische panden, dit is een design hotel waar je U tegen zegt.
Het hotel herbergt 124 kamers in allerlei gradaties maar vanuit allemaal kun je de zee zien liggen schitteren in het zonlicht.
Net buiten het prachtige oude centrum gelegen is dit hotel een fantastische plek om te verblijven maar geldt ook als stijlvolle uitvalsbasis voor het maken van diverse tripjes en boottochten. Qua inrichting is het hotel vooruitstrevend, bijna futuristisch te noemen. Kleinschalig is het allemaal niet maar indrukwekkend des te meer! Een grote moderne hal met dito receptie geeft je een prima eerste indruk.
Moderne materialen zijn gebruikt zoals marmer, hout, metaal steen en glas waardoor het geheel een avant garde uitstraling krijgt.
De kamers zijn licht, grote ramen en heldere materialen, allen hebben ze een ruim terras. Grote badkamers completeren het geheel.
Bijzondere vermelding is er voor het zwembad, gigantisch en het lijkt zo over te lopen in de zee. Ook hier weer een consequent gebruik van moderne materialen. Veel relaxte ligstoelen en het is een ideale plek om de zon onder te zien gaan voordat je je naar het prettige restaurant begeeft.
Gelijk boeken