Taalkeuze: Nederlands | English | Deutsch

San Fernando

Tarifa

Málaga

Alpujarras

Sevilla

Granada

Cádiz

Jerez

Almuñecar

 
Sevilla

Hotel las Casas de la Juderia ****

Dit hotel ligt in de charmante buurt Santa Cruz en is een zeer statig gebouw dat onlangs geheel gerenoveerd is. Het heeft een indrukwekkende binnentuin en een levendige pianobar.
Hier beleeft u de typische architectuur van Andalusië met de levendige kleuren en spetterende fonteinen op de overdekte binnentuinen. U kunt afkoelen van de zonneschijn in het buitenzwembad dat in de prachtige tuin ligt.

U geniet 's ochtend van een heerlijk ontbijtbuffet in het schitterende restaurant Mirror Hall van Las Casas de la Judería. 's Avonds geniet u van mediterrane gerechten in het Restaurant Emporion. Ze zijn bereid met de verste ingrediënten en worden geserveerd in een chique omgeving. Tijdens de zomer kunt u ook op het terras dineren.

U overnacht in traditioneel ingerichte kamers met schitterende tegelvloeren, antiek meubilair en zeer veel Sevilliaans zonlicht dat door de openslaande deuren komt binnenvallen.
's Avonds kunt u deelnemen aan de muzikale activiteiten in de pianobar. Hier drinkt u een sangria terwijl u luistert naar de klanken van Andalusië. Hotel Las Casas de la Judería is volledig in overeenstemming met de omliggende aristocratische, populaire architectuur.

Gelijk boeken